Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

csok.jpg

Nem hivatalos Gombóc Artúr csúcstalálkozónak sem utolsó a reménykeltő, Csokoládé-Csütörtök néven futó sorozat, mely mögött a Csoko-Láda Csokibolt többszörösen díjnyertes csapata áll. A kedélyfokozás következő alkalma napokon belül várható.

November nyolcadik napja ínycsiklandó lehetőséget kínál arra, hogy nyálfakasztó 40 percre szerszámos ládák mellől egy Csoko-Ládához, a sziruposan édes élvezetek boltnyi bonbonos dobozához kuporodjon le egy kis „nyalakodásra" az apraja meg a Nadja. Amennyiben le is kuporodik, akkor ízlelőbimbóival ezer meg ezer töltelékhullámon szörfölhet és nyalókaerdőkben vághat magának ösvényt, hogy végül a fehércsoki-felhőkbe nyúló marcipánhegy csúcsán az endorfintól fülig érő vigyorral tűzhesse ki az életöröm zászlaját. A boldog magaslatból nézve pedig majd kitűnő panorámává állnak össze a csokoládé történetének mindazon érdekes és trüffel-krémes titkai, melyekre a rendhagyó gasztrotúra alatt garantáltan rálátása nyílhat az ínyenc kalandornak.

Ezúton tehát 1-150 éves korig mindenki tekintse magát meghívottnak a Zsolnay Kulturális Negyed Boltok utcájában található Csoko-Láda Csokiboltba, november 8-ára, ahol 1200 forintért csokihegyek várják. Jelentkezni Mosonyi Csabánál a 06-20-315-4945-ös telefonszámon, vagy az info@csokolada.hu címen lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr374893165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása