Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

ferfiesno.jpg

Több mint húsz éve annak, hogy a Bereményi Géza és Dés László által kimondottan Udvaros Dorottyának, illetve a Básti - Cserhalmi párosnak írt számok (az azóta legjobb színészalbumoknak kikiáltott lemezeken: Átutazó, 1985; Hallgass kicsit!, 1987) megjelentek. A dalokat már akkor nagy siker fogadta, nem csoda, hogy évek múltán - több új darabbal és Kulka János személyével kiegészülve - koncertté állt össze az anyag.

A Férfi és Nőt évek óta telt házzal játsszák az ország különböző pontjain. December 11-én, kedden 19 órától mi is láthatjuk a Kodály Központban.

Nem színházi produkció, nem is show-műsor, hanem a hagyományos értelemben vett koncertelőadás, amivel a négy színész készül. Bereményi rendezésében és Dés zenei vezetésével adnak elő többek között olyan dalokat, mint a Hóesés, a Vetkőzés, A hiába szép, a Hallgass kicsit és a Záróra után. Básti Juli és Cserhalmi György duettje, a Homályosan és a Tíz kicsi bűnjel, valamint a négy énekesre írt Emlékem vagy is szerepel a repertoáron. Kultikus számok hangzanak tehát el – rajongóknak kötelező.

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr684957346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása