Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Egyedülálló és szokatlan rendezvénnyel jelentkezik a MásKépMás E.E.Sz. Közhasznú Alapítvány, a Special Pécs – Klaszter a fogyatékos emberekért megbízásából. Egy „láthatatlan” vacsorára hívnak mindenkit a Traffic és a Cafe-Paulus étterembe. A vakok és gyengénlátók világnapját 1988 óta szervezik meg minden évben október 15-én, ehhez kapcsolódik a Láthatatlan vacsora projekt is, Pécsett az Alapítvány szervezésében immáron második éve. A cél, hogy a közönség figyelmét felhívják a társadalmi csoport sajátos helyzetére, hogy tudatosítsák: a segítés a megértéssel és a megtapasztalással kezdődik.
 
 
A Láthatatlan vacsora interaktív utazás egy láthatatlan világba, ahol csupán a tapintás, a hangok és az illatok nyomán tud a látogató eligazodni. Érdekes és szokatlan program ez, mely során a vendégek a menüt teljes sötétségben fogyasztják el.
Október 18-án már lezajlott egy vacsora, de holnap, azaz 25-én és 27-én 17 és 19 óra között bárki csatlakozhat, akit érdekel a vakok világa, s nem mellékesen a kulináris élvezetek.
 
 
Az 1600 forintos belépőjegyet (mely nem más, mint a vacsora ára: főétel + desszert) e-mailes bejelentkezés után lehet kérni.
A szervezők azt kérik, hogy az érdeklődők előzetesen írják meg e-mailben, hányan szeretnének részt venni, mikor és melyik napon. A jelentkezést követően írásos visszajelzést kapnak az érdeklődők, amelyben tájékoztatást kapnak a helyfoglalásról.
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr723326635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása