Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

Tiéd a legcsúnyább, a legszebb, a legtöbb kilométert futott vagy a legöregebb vas, netán te vagy a legtöbb kilométert megtett esetleg a legidősebb járművezető? Jelentkezz, vagy nevezd be nagyapádat, a szomszéd bácsi garázsában lapuló matuzsálemet, az alig vánszorgó zöldséges Mercit, a szanaszét sufni tuningolt Trabit, a Pannónia-blokkos kerti traktort vagy a sógorod aranyozott Hummer-ét! Most szinte bármivel érdemes elindulni, miközben rajtad a rali nemzetközi mezőnye és a Eurosport figyelő tekintete!
 
A 45. IRC Mecsek Rallye keretében ország-világ megcsodálhat téged vagy a gépedet, sőt, Ranga Péter és Ranga László raliversenyzőkkel, a pécsi ralilegenda, Ranga László fiaival is találkozhatsz, ugyanis Nagy Csaba alpolgármesterrel ők választják ki a kategória-győzteseket a nemzetközi versenyhez méltó szigorú igazságosság elvei alapján.
Garázsajtó tárulj, kerüljenek elő a pécsi autóstársadalom rejtett és látványos értékei, autós gyöngyszemei!
Jelentkezni a szükséges adatokkal (a jármű típusa, gyártás éve, megtett kilométerek száma, járművezető életkora, megtett kilométerek száma, fotó a járműről, járművezetőről, a jogosítvány típusa, kiállítás éve, a jelentkező neve, telefonszáma, e-mail címe) a legek@ph.pecs.hu e-mail címen lehet.

 

1 komment

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr833197745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2011.09.05. 18:11:38

...és ez sem kötekedés ! (csak kb. 10 nap múlva aktuális lesz!) - esetleg a gépjármű teljesítményadójának befizetését igazoló csekket is be lehetne mutattatni !
(II.féléves telj.adó befiz.hat. 09/15)
süti beállítások módosítása