Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Az idei év legmelegebb hétvégéjén a wowinteriors legénysége, vagy legalábbis annak egy különítménye dacolva a hőséggel belevetette magát Pécs felfedezésébe. Szó szincs arról, hogy szökőkútról szökőkútra jártak és pancsolási szokásaikról osztottak meg unalmas gondolatokat, hanem nyakukba vették a várost, átadták magukat a dögmelegtől is hamisítatlan mediterrán hangulatnak és megnézték, hogy Pécs mitől az, ami.
 
A 2010-es kulturális főváros építészeti és kulturális örökségét egy kicsit félretették és ráfókuszáltak az aktualitásokra: a szabadtéri ebédre, a Király utca már kieső részén lévő, de hangulatos Nappalira, a Labor eldugott főhadiszállására, a virágbolttal feltuningolt Nádor Galériára, a Kodály Központra, a Pécsi Kesztyű dizájnos, Ferencesek utcai boltjára...
 
 
Fiatalos, modern városmarketingnek is beillő cikket kerekítettek élményeikből, amivel mint helyi lakos, abszolút mértékben egyet értek. Mindezt fiatalos, modern, városmarketingtől sem viszolygó embereknek.
 
Fotók: wow|interiors
 
Dobj egy lájkot ha tetszett a cikk és a blog:

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr753080396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása