Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

voca1.jpg

Hamarosan ismét beat-ben - dalban fürödhet mindenki, aki lesz olyan merész, hogy afféle trillázó tejesüvegekre hasonlító űrlényekkel összezárva jelen legyen azon a fergeteges attrakción, melyen nyolc fékevesztett „Alien" minden bizonnyal kiénekli a publikum hajából a hajlakkot. Idén már másodszor.

A valahol a Nap mögött megbúvó Voca Planéta szülöttei ugyanis megint a Kodály Központban lesznek kénytelenek megtankolni csillagjárójukat. Azonban senki ne féljen attól, hogy a legszebb ruhája benzinszagtól bűzlik majd az este végén, hiszen ezeknek az aranytorkú figuráknak nem ólommentes üzemanyagra, csupán sallangmentes és önfeledt röhögésre, na meg ketchupszínűre tapsolt mancsokra lesz szüksége a sikeres távozáshoz. Mivel a honvágy pedig előbb-utóbb garantáltan hazaszólítja majd a show-biztos kompániát, ezért zenei gátlásaikból és hamis hangjaikból csupaszra vetkőzve nem lesznek restek szemérmetlenül mutogatni mindazt, amijük van. Méghozzá abból a célból, hogy a kicsalogatott ovációkkal színültig pumpálhassák űrverdájukat a hazaúthoz. És higgyék el, lesz, mivel előrukkoljanak. Hiszen hangszálaikkal élő adásban sec-perc alatt tudják dallamvilágra hozni áriázó, nyivákoló, húrszaggató és szirén-énekű zenebabák tömkelegét a barokk szólamoktól egészen napjaink közismert muzikális „próbálkozásaiig". Ráadásul „szülés" közben táncolni meg ugrabugrálni is marad még erejük. Ezek fényében talán nem is olyan meglepő, hogy a Voca People acapella-tűzijátéka alatt a nagyérdemű mindvégig marha jól szórakozik. Dél-Amerikától egészen Japánig. Röviden: ne tessék kihagyni őket.

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr234906553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása