Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

 

Hogyan lehet elvinni egy egész várost ráadásul a TV-n keresztül körülbelül félmilliárd otthonba? Erre a költőinek nem igazán nevezhető kérdésre a válasz a Travel Channel-en futó Inside Luxury Travel című műsor, amelynek stábja idén áprilisban a Seychelle-szigetek után érkezett Magyarországra, hogy Budapesten, egy vidéki luxuskastélyban, továbbá Pécsen és Villányban forgasson.
 
Ingyen reklámnak sem utolsó Varun Sharma műsora, aminek Péccsel és Villánnyal foglalkozó része épp a közelmúltban ment le magyarul. Bár jöhetett volna mondjuk az EKF előtt is, de nem fanyalgok, az is nagy szám, hogy egyáltalán ideértek. Na jó, azért egy kicsit mégiscsak tennék némi kritikát, ugyanis a 167 ország mintegy 500 millió háztartásában, 18 nyelven sugározott műsor a helyi luxus csak vajmi halovány szeletét bírta bemutatni. Jó, a város nem a luxus fellegvára, de azért valljuk be, a Pécsi Kesztyűgyárnál vannak azért felemelőbb látvánnyal bíró helyek is, hiába gyártottak itt kézre valót Lady Gagának is már (ugyanis Sharma Villány mellett ide látogatott el kizárólag). A témánál maradva kapásból ott van például a Pécsi Kesztyű Márkabolt a Ferencesek utcájában, ami azért elég mutatósra sikerült. Vagy mondjuk ha enni és inni akarunk egyből tudok két helyet, ami simán belefér a luxus kategóriába: az egyik ugye a Színház téri Enoteca & Bistro Corso a másik meg a Kossuth téri Addo. Vagy ha már Villány, akkor ott van a Crocus Gere Bor Hotel és a hozzá tartozó Mandula Étterem és Bor-Bár. Bár a műsort még nem sikerült elkapnom és lehet, hogy Villányban pont az előbb említett helyen járt az indiai, ez esetben én kérek elnézést és örömmel nyugtázom, hogy megtalálták a témának megfelelően a lényeget. Ha mégsem, akkor melegen ajánlom figyelmébe.
Szóval tényleg nem a kötözködés és a elégedetlenség végett, de ha valaki tényleg a luxusra utazik az nem a Pécsi Kesztyűgyár miatt fog idejönni, hanem azért mert az általa elvárt magas szintű körülmények között tud megszállni, enni, inni és szórakozni. Úgyhogy innen üzenem a stábnak, hogy ha csinálunk valamit akkor azt csináljuk rendesen, különben nem biztos hogy sok hasznát vesszük az elvégzett munkának. Amúgy meg köszönjük a promóciót, remélem beindul a luxusturizmus a déli végeken is.
 
Fotó: Varun a Hertelendy Kastélyszálló előtt (forrás: Burzsujblog)

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr133477675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása