Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

 

A hamarosan kezdődő vizsgaidőszak Pécsett majd 30 000 diákot érint közvetetten, és ki tudja hány emberre van még hatással, akik közvetlenül érzékelik csak, mondjuk olyan dolgokban, hogy hirtelen kevesebb lesz a buli és hasonlók. Nos, aki akar még egy utolsót csobbanni a delírium és az élő zene kellemetes mocsarában, annak itt van újra a Pécsi Egyetemi Zenekarok és DJ-k Fesztiválja.
 
A ma kezdődő két napos dzsembori a tavaszi, nagy sikerű első rész folytatása, ami szintén két napos volt a jelentkezők száma miatt, akárcsak ez utóbbi. A Pollack B-klubban rendezendő fesztiválon kizárólag olyan zenekarok és DJ-k lépnek fel amelyeknek minimum az egyik tagja még aktív PTE hallgató. A változatos line up-ban van csajzenekar, punkrock banda, akusztikusabb alternatív finomságok és őrült kemény zenei cuccok is, na meg persze DJ-k.
A belépés akárcsak tavasszal ezúttal is ingyenes, de az ide érkezők motivációja nem merül ki ennyiben. Szavazni lehet a legjobb zenekarokra, melynek eredménye képp a zenekar is nyer egy hordó sört és a szavazók között is kisorsolnak egy-egy tálcával.
Tavasszal még szakmai zsűri is szakértette a produkciókat, ezúttal már csak a közönségen múlik az elsőség sorsa. Nagy Zoltán, az EHÖK rendezvény szervező referense ezzel kapcsolatban így nyilatkozott: „A televízióban épp tehetségkutató szezon van, meghagynánk a zsűri kiváltságát nekik. A mostani két napban inkább lehetőséget szeretnénk biztosítani az egyetemi illetőségi zenekaroknak és DJ-knek, hogy bemutatkozzanak a hallgatótársaknak és az érdeklődőknek. A közönség reakciója épp elég beszédes szokott lenni úgy is az ilyen jellegű „meglepetés” produkciók esetében.”.
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr453425636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása