Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
A csütörtöki autómentes napon nem csak a bringázásra és egyéb környezetbarát közlekedési alternatívákra helyeződött nagy hangsúly, a szervezők gondoltak azokra is, akik mozogni nem pont bringával akartak. A streetball bajnokságra például a város által üzemeltetett cégek csapatokat delegálhattak, ahol végül a Biokom, a Pannonpower, a Tettye Forrásház és a Pécsi Közlekedési Zrt. munkatársaiból álló labdazsonglőrök mérkőztek meg csapatunkkal, a Zsolnay Örökségkezelő önkéntes játékosaival.
 
 
Sajnos az autómentes napon nem hogy kevesebb, de szemmel láthatóan több autó füstölte tele a menekülő útvonalaknak számító belvárosi utcákat, így a Kossuth téri alkalmi sportolóknak sem tett nagyon jót a mély belégzés. A streetball bajnokságra delegált városi csapatok mérkőzéseiből mi harmadikként kerültünk ki, úgyhogy lesz még mit gyakorolni munka után a Negyed streetball pályáin.
 
 
Amolyan helyi Harlem Globetrotters-ként a megmérettetés végén a városvezetés, a Pécs2010 női- és a PVSK-Panthers férfi kosárlabdacsapat vezetőségének látványjátéka szórakoztatta a közönséget és a meglehetősen jó játékot produkáló csapatok megfáradt tagjait.
 

 

 

1 komment

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr503248292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása