Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Aki egy kicsit is képben van a kultikus sétatéri borozóval, a Papuccsal és környékével, az tudja, hogy a kocsma melletti süllyesztett terasz rendre megtelik így a fröccsöző-zsíroskenyerező népek ilyenkor kibővítik a hely open air részlegét és kicsit feljebb, az EKF idején rendbe rakott és a tetején edzett üveggel ellátott római kút fölé telepednek. A padokon jó sok ember elfér, így nem ritka, hogy akár 20-an is bandáznak a történelmi emlékek közvetlen közelében, ami mellett anno egy tűzcsap kihelyezésre került.
 
 
A víznyerő nem egy csúnya darab, de a maga összefüggő pirosságával meglehetősen unalmasan fest. Ezt elégelte meg egy művész lélekkel megáldott – vagy tán valóban művész? - és életet lehelt az ott meredező objektumba: filcet és festéket ragadott ez a vállalkozó szellem és arany, fehér illetve fekete színekből arcot adott és színes ruhába öltöztette a tűzcsapot. Szó szerint jópofa végeredmény született belőle.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr93220295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása