Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

  

Bekapcsolódnál egy nagy, egész Pécsre kiterjedő közösségi dudálásba? A 45. IRC Mecsek Rallye alatt Pécs, a kultúra városa ismét egy különleges kulturális attrakcióval készül. Szeptember 9-én Bogányi Tibor, a Pannon Filharmonikusok vezetőjének másfél perces performance-át rézfúvósok és raliautók kürtjei adják elő a Széchenyi téren 15 órakor. Ám a záróakkord mindenki számára nyitott!
 
A Class FM-en a 15 órás hírek után jelet kapnak a pécsi buszok vezetői, a taxisok és a pécsi autósok és motorosok, hogy együtt kürtölhessék világgá Pécs névadó, mágikus számát, az ötöst. A közösségi akció a városban rejlő összetartásra és összetartozásra hívja fel a figyelmet.
 
A dzsembori nem ér véget a mini koncerttel, közvetlenül utána 15.30 órakor a versenyautók lassan kivonulnak a Széchenyi térről, a tervek szerint az oszlopmenetet a „safety car”-ban maga a zeneszerző-karmester Bogányi Tibor vezeti végig a városon. A páratlan zenei produkciót követő hétvége Pécsett a nemzetközi ralisporté, nem mellékesen ezen a futamon dől el a magyar OB sorrendje.

 

1 komment

Címkék: pécs autó

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr933204109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2011.09.05. 18:08:03

Ne vegyétek tőlem zokon !- (csak emlékeztetnék) Szerencsére 09/09 = pénteki nap!- mert csak-csak van szombatra és vasárnapra az önkorm.zajrendelete! (Illetve azon túlmenően van a csendháborítással kapcsolatos jogszabály is.) (Pécs)
süti beállítások módosítása