Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Pécs egyik leglátogatottabb kiállítása volt tavaly a Nyolcak. Az EKF év egyik kiemelt eseménye a Papnövelde utcai új kiállítótérben volt megtekinthető, aztán átköltözött a Szépművészeti Múzeumba. A múzeum azonban többet akart egy kiállításnál, dokumentumfilmet forgattatott a Nyolcak múltjáról, csoporttá szerveződéséről, kiállításainak történetéről és az akkori szellemi életről – olvasható a kultura.hu-n. A filmet július 26-án mutatták be a múzeumban.
Aki lemaradt volna bepótolhatja, ugyanis a film kiállítás végéig, azaz szeptember 12-ig megtekinthető a látogatók számára a kiállítótérben, emellett DVD-n is megvásárolható a múzeumi ajándékboltban, sőt, a Magyar Televízió vagy a HírTv is levetíti majd a közeljövőben.
 
A képen Czigány Dezső 1910-es, Csendélet című festményének részlete látható
 
Dobj egy lájkot ha tetszett a cikk és a blog:

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr813107056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása