Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

 

Igen, igaz a hír! Hozzátesszük azért, hogy a tömeg mellett stage diving és közönségszörf sem volt, inkább amolyan csendesen üldögélés és kollektív merengés. A Sziget Kulturális Szervezőiroda által jegyzett Szobasziget rendezvénysorozatra bárki jelentkezhetett, aki rendelkezik normális méretű nappalival illetve kerttel, és persze hajlandósággal, hogy befogadjon egy estére egy zenekart és 25-30 embert, a hely méretétől függően. Azt ugye mondanom sem kell, hogy a facebook-on terjedő koncertekre azonnal elfogytak a helyek. A pécsi a hetedik volt a sorban, a 30y előtt például Bin-Jip, Malacka és a Tahó, Egy Kiss Erzsi Zene és Nemjuci koncertek is szóltak már kanapéról.
 
Beck Zoliék a Labor – hamarosan írunk róluk is - Király utca 64. szám alatti főhadiszállását jelentő polgári lakást alakították át ideiglenes színpaddá. A helyszínből adódóan Zoli sem bírt megülni a fenekén, mintha csak otthon lenne, fel alá járkált a számok alatt és térhatású hi-fi rendszereket meghazudtoló módon énekelt egyszer a nappaliban, aztán meg az előszobában.
 
 
Akárcsak Papa, aki saját szintijét egyszer csak felcserélte a szomszédos helyiség pianínójára. A közönség meg csak forgatta a fejét ültében. A Labor kabalaállata, Margit a kutya - akit sokan ismerhetnek például a Varázskertből -, pedig eközben eljátszogatott a jelenlévőkkel. Kicsit hasonlított ez a bensőséges dolog a fővárosban oly divatos lakásétterem hóborthoz, csak itt a tüdő nem szalon volt, hanem énekelt.
 
Koncertképekért és hangulatfotókért menjetek ide!
 
Dobj egy lájkot ha tetszett a cikk és a blog:

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr613096400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása