Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

Az időzónák miatt a pécsi versenyzőnek még szüksége van a támogatásra.
A Facebook-on leadott szavazataikkal növelhetik az esélyét rajongók a győzelemre a pécsi Google-gitár verseny nyertesének, Cseri Hannának. A versenyzőt, pontosabban saját szerzeményét még a múlt héten a Kodály Központban választotta ki Beck Zoltán énekes-gitáros, Pálfi András, az internetes  Guitar Idol 2009 magyar döntőse, és Kircsi László zeneszerző. A legjobb pécsi Google gitárhős a keresőóriás népszerű virtuális gitárján rögzített dalával tegnap késő este átvette a vezetést.

 

Az eltérő időzónák miatt azonban még szüksége van a támogatásra. A második és harmadik helyen álló versenyzők, egy arkansasi középiskolás, és egy valószínűleg távol-keleti internetező is folyamatosan gyűjti be a szavazatokat; míg nálunk éjszaka van, máshol még javában kora délután.

 

A nemzetközi futamot New York államban június 5-én este 10 órakor zárják, ez hazai idő szerint szerda, hajnali négy óra. A versenyre az eddig Facebook-on beérkezett lájkok alapján hirdetnek majd győztest.

 

A támogatáshoz nem kell mást tenni, mint a nevezés saját oldalára kattintva lájkolni a „yellow lorry ás az asszimiláció” című szerzeményt. Előfordulhat, hogy előtte engedélyezni kell az ezzel kapcsolatos alkalmazást, ha így van, ezt követően kell kiválasztani a „yellow lorry ás az asszimiláció c.” dalt, és szavazatodat leadni a „like” gomb megnyomásával.

 

Két évvel ezelőtt a volumenében nagyobb, mégis hasonló megmérettetésben vett részt a mostani verseny hazai zsűritagja, a pécsi Pálfi András is, aki a nemzetközi internetes Guitar Idol 2009 verseny döntőseként Londonban már élőben mutathatta be gitártudományát.

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr913040745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása