Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
A népmese napja 2005 óta hivatalosan is szeptember 30-ik napja. Ezen a jeles eseményen megkülönböztetett figyelem irányul a különböző népek meséire, nem lesz ez másként Pécsett sem. A Művészetek és Irodalom Háza Hetedhét című népmese mondó versenyén a legjobb mesemondókat keresi az ovisok és kisiskolások között.
 
A jelentkezőknek csupán egy szabadon választott népmesét kell kívülről elmondaniuk, melynek időtartama nem haladhatja meg az 5 percet, miután kitöltötték és a megadott címre elküldték a kitöltött jelentkezési lapot. Szeptember 28-ig tudnak gyakorolni az ifjak, ugyanis akkor jár le a jelentkezési határidő. A verseny a Művészetek és Irodalom Házában lesz szeptember 30-án, 10 órától, és délután 5-re már meg is lesz a nyertes.
És hogy mit lehet nyerni? Hát természetesen mesés nyereményeket, továbbá a verseny első három helyezettje szerepelhet a Pécs TV – Egy csepp mese című műsorában!
A versenyről bővebb információ az Eozin Magazin weboldalán olvasható, a tanácstalan lurkóknak pedig álljon itt egy videó arról, hogy micsoda mesemondó lehet belőlük:
 

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr373213641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása