Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Nem kizárt, hogy Pécsen a Műszaki Főiskola tudhatja növendékei között a legaktívabb 30y rajongókat, akik a zenekar iránti imádatukat nem falfirkákkal, lepedőkkel, hanem az egyetem bejáratánál található közlekedési tábla „optikai feltuningolásával” fejezik ki.
 
Ez sem igazán legális formája a véleménykifejezésnek, ám annál jobb mintha leszerelnék és elvinnék születésnapi ajándéknak. Mindenesetre az amúgy is agyonfirkált táblának szinte jót tesz a fehér matricán odabiggyesztett fekete ipszilon, amely betű szerencsére meglehetősen életidegen a KRESZ-től – eltekintve az ipszilon megfordulástól – így nem zavarja meg túlzottan a gyanútlan, arra tévedő autósokat és nem kezdenek el maximum 30 kilométer/órás sebességgel ipszilonban forgolódni. Ha így tennének, javasolnám kültéri hangszórók felhelyezését, amikből a Bogozd ki dallamaira lejthetnék aszfalttáncukat a vasak.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr83363109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása