Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

 
Mint arról már írtunk, a HVG blogversenyének, a Goldenblognak a mezőnyét az Eozin Blog is erősíti, viszont ezen túllépve lehetőséget biztosít a versenybe szintén benevezett pécsi bloggerek számára, egyrészt azért, hogy bemutatkozási lehetőséget és/vagy publicitást biztosítsunk, másrészt azért hogy felderítsük a pécsi bloggertársadalom rejtett értékeit.
Első versenyzőnk Deutsch Richárd, aki fotóblogjával nevezett a versenybe.
 
 
A blogtulajdonosoktól azt kértük mutassák be saját szavaikkal blogjukat. Deutsch Richárd blogja, a riccio.hu ”elsősorban fotóblog, de ezen felül eszmefuttatások, történetek, mesék, jegyzetek tárháza, leír szinte mindent, ami én vagyok. Cenzúrázatlanul, tisztán és őszintén, tabuk nélkül. Nem, ez nem egy TV-műsor, de még csak nem is egy bulvárlap, ez a Richárd Deutsch Blog & Photography”.
 
A szavak helyett, azonban beszéljenek a képek, és legfőképpen szavazzatok rá a Goldenblogon!
 
 

 

1 komment

Címkék: fotó

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr313155330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ricciohu · http://riccio.hu 2011.08.15. 15:30:26

Köszönöm mindenkinek aki esetleg rám adja a voksát, és persze köszönöm a megjelenési lehetőséget is!:)
süti beállítások módosítása