Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Pompás ötletet valósított meg két huszonéves fiatal: augusztus 10-én ugyanis a Király u. 8. szám alatt megnyitott az IRODA, ahol mindenki a szokásostól eltérő környezetben, ám a saját igényeinek megfelelően tud önállóan dolgozni teljes körű infrastruktúrával felszerelt enteriőrben. A fővárosi mintára létrehozott IRODA 4-6 fős tárgyalót, 8 önálló munkaállomást rejt, ahol a munkavégzés fejében és azzal érték- és időarányosan kávé, tea és ásványvíz is jár, az írható falfelület pedig remek lehetőség a fontosabb információk rögzítésére. Az IRODA hétfőtől péntekig 9-18 óráig tart nyitva.
 
Lehet, hogy az egyik asztalnál egy adótanácsadó ül majd, a másiknál egy ügynök, a harmadiknál egy grafikus, mégis az lesz a közös bennük, hogy ezt az irodát választják ideiglenes munkahelyüknek. Az IRODA elnevezés nem véletlen, azonban olyan helyet szerettünk volna kialakítani, amely eltér a szokásos irodai környezettől” – mondja Hegyi Maja, az egyik ötlet- és projektgazda.
 
 
Az IRODA „házirendje” nagyon egyszerű, a belső termekben tilos a dohányzás, arra csak a kijelölt helyen nyílik mód, de ezt leszámítva elég betartani az általános viselkedési normákat. Az első időszakban még akár az utcáról is be lehet térni, későbbiekben – a befogadóképesség csökkenésével – azonban már szükséges lesz az előzetes telefonos vagy e-mailes bejelentkezés.
 
No de kik állnak a ragyogó kezdeményezés mögött? Hegyi Maja, a PTE ÁJK hallgatója és Sándor Ildikó közgazdász, akiknek már megnyílt első vállalkozásuk: a lakásgalériát, kávézót és közösségi teret rejtő SZOBA. Motivációjukat az jelenti, hogy nem szeretnének szakmájukban dolgozni, ráadásul nem érzik magukat alkalmazott típusnak.
 
Megvalósult álmaik sorában tavaly első volt a SZOBA, idén megnyitotta kapuit az IRODA, és már vannak terveik jövőre is. Csak így tovább!
 
Dobj egy lájkot ha tetszett a cikk és a blog:

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr723145997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása