Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Közhírré tétetik, hogy az EozinBlog is beadta nevezését a HVG blogversenyébe, a 2011-es Goldenblogra. Így, kedves olvasó most megmutathatod mennyire kedvelsz bennünket, ugyanis az augusztus 8-án reggel 7 óra 7 perckor induló szavazáson voksoddal kampányolhatsz mellettünk, egészen augusztus 21-ig. Ha bevonod ismerőseidet és barátaidat az nekünk még jobb, hiszen a több szavazat előkelőbb helyezést jelent, az előkelő helyezés pedig egy jó adag motivációs fröccsöt nekünk, amiből ti is érezni fogtok valamit, remélhetőleg érdekesebbnél érdekesebb cikkek formájában.
 
A versenyre közel 2000 blogot neveztek 9 kategóriában. A blogunk még besorolás alatt van, de augusztus 8-án, a szavazás kezdetekor ki fog derülni, hogy hol kell ikszelni. Mi is kitesszük majd aznap, hogy ne keveredjetek el a kategóriák között. A szavazás és a verseny további részleteiről a goldenblog.hu-n találtok további tengernyi információt a jobb oldali sávban lévő bannerra kattintva.
 
Tehát nem elfelejteni: augusztus 8-án indul a vokshadjárat!
 
Dobj egy lájkot ha tetszett a cikk és a blog:

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr73116285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása