Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
Képben vagy a pécsi zenekarokkal? Séta közben a dzsámi mögötti harang dallamait dúdolod, Punnany Massif a csengőhangod vagy a 30y-t bogozgatod? Netalán saját dalokat szerzel? Vagy te vagy a következő Bach? Itt az idő, hogy megmutasd mindenkinek: játssz el egy slágert a Google Doodle Guitar-on, rögzítsd, és küldd el nekünk június 30-án, 14 óráig, és ha te vagy a legjobb, Pécs város hivatalos jelöltjeként melléd állunk a rendhagyó gitárra kiírt világversenyen.
 
A játék nem igényel szaktudást, mindenki könnyen használhatja! Éppen ezért nem biztos, hogy a legvirtuózabb nyer, lehet, hogy a legleleményesebb lesz a befutó!
 
A legjobbakat nyilvánosan Beck Zoli, a 30Y együttes énekes-gitárosa, Pálfi András, az internetes Guitar Idol 2009 londoni magyar döntőse, és Kircsi László, többek között a pécsi Széchenyi téri, városházi harangjáték zeneszerzője zsűrizi.
 
A legjobb szakmai díj birtokosát értékes nyereményekkel lepjük meg, és bemutatkozhat az Eozin Magazin oldalán, ahol rövid videofilmet készítünk róla és a zsűri válogatójáról.
 
De ami a legfontosabb! Támogatunk a lájkok gyűjtésében, hogy a dicsőség mellet tiéd lehessen a világverseny nyereményeinek egyike!
 
Ez több mint 15 perc hírnév! Ne felejtsd: a határidő június 30., 14 óra!

 

 
Hogyan működik a Google Doodle Guitar?
 
Egyszerűen! A megadott linken keresd meg a Play Google Guitar menüpontot. Itt a gitárhúrok alatt találsz egy „Compose my own song” feliratot, erre kattintva vedd föl az alkalmazást. A gitár alatti fekete gombra kattintva felveheted a beküldendő számot, miután jól begyakoroltad. Ugyanarra a gombra kattintva a felvétel megállítható, vagy automatikusan 30 mp után leáll. A gomb melletti mezőben kapsz egy linket, amit akár helyben a megjelenő play gombbal, vagy a linket a keresőbe másolva, visszahallgathatod a felvételed. A húrok több mint egy oktávot, 10 hangot ölelnek fel, amiket nemcsak egérrel, de a billentyűzet 0-9-ig tartó számaival is megszólaltathatsz.
 
Ha meg vagy elégedve a végeredménnyel, töltsd ki a lejjebb található kis űrlapot, a linket másold be a Doodle URL-hez, add meg a címet a „title” mező mellé, és a „description” mezőbe a dalod leírása mellet írd be, hogy „Official Pécs Google Doodle Guitar Hero Application”. Ahogy elküldted a nevezésed (nyomd meg a „save” gombot”), megjelenik a „Share link”.
 
Na, ezt linket küldd el nekünk a gitar@zsn.hu e-mail címre, és ezzel bekerültél a hivatalos Pécs Google Guitar Hero verseny játékosai közé. A nevezésednél hozzászólásként jelezzük, hogy versenyben vagy!
 
A gitár pontos kiosztása ABC hangok szerint és példák itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr633008479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása