Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
A Zsolnay Kulturális Negyed hagyományteremtő szándékkal megvalósuló összművészeti fesztiválja, az I. Zsolnay Fesztivál élő online hírfolyama már elérhető! Szöveges bejelentkezéseken, képgalériákon, twitter bejegyzéseken és élő videoközvetítéseken keresztül bárki nyomon követheti, hogy mi folyik éppen a Negyedben.
 
A www.zsolnayfesztival.hu oldalon már elérhető és látható annak a két kamerának a képe, amivel a fesztivál munkatársai (azaz mi) azon dolgoznak, hogy minél több programból tudjanak megmutatni élő részeket. Ezenkívül a Negyed twitter és facebook oldalán is folyamatosan hírt adnak az aktuális történésekről illetve a bama.hu oldalon rövid szöveges és képes összefoglalók, beszámolók elevenítik fel az éppen elmúlt percek, órák történéseit. Az Eozin Magazin képgalériájába pedig naponta kétszer – délelőtt és délután – kerülnek fel a legfrissebb történéseket megörökítő képgalériák!

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr724476943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása