Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Többen jeleztétek, hogy az amúgy olvasott és sokak által like-olt bejegyzések, mint például a pécsi fotósokról szóló cikkek esetében egyik napról a másikra eltűntek a like-ok. Ezt mi sem hagytuk annyiban és forródrótos nyomozást indítottunk, hogy az ügy végére járjunk. Megkérdeztük a blog.hu szakembereit, akik sajnálattal jelezték tehetetlenségüket, ugyanis a Facebook like gombja csak egy beágyazott funkció a blog.hu-s felületeken. Az ő szavaikkal ugyanez: „ nincs ráhatásunk a gombok működésére, mi pusztán azok beépítését könnyítettük meg. Tehát az említett hibákkal kapcsolatban is tehetetlenek vagyunk, korábbi tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy valószínűleg hamarosan újra visszatér minden a régi kerékvágásba és helyesen fognak működni a gombok, valamint az eddig Like-ok száma sem veszett el, újra meg fog jelenni.”
Úgyhogy kedves olvasóink, tessék továbbra is lájkolni, és ha megvan valakinek Mark Zuckerberg e-mail címe vagy telefonszáma, nyugodtan zaklassa!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr623159886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása