Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Lezárult a Google Guitar Hero Competition 2011 pécsi megmérettetése. A csütörtöki versenyen a három tagú szakmai zsűri kiválasztotta a legjobbat.
 
Beck Zoltán, a 30y énekes-gitárosa, Pálfi András, az internetes Guitar Idol 2009 döntőse és Kircsi László, többek között a pécsi Városháza tornyából szóló harangjáték zeneszerzője értékelte a csütörtöki, Kodály Központban megtartott helyi selejtezőn a beküldött alkotásokat, melyek a felhívástól kissé eltérően a Boci, boci tarkától egészen a kifinomult és profi saját szerzeményekig szórakoztatták és döbbentették meg a zsűritagokat. Voltak azért olyanok is akik helyi dalokkal, például Kispál és a Borz vagy 30y számokkal neveztek.
 
A szigorú zsűri végső döntése szerint Cseri Hanna és Yellow Lorry és az asszimiláció című dala bizonyult a legjobbnak, így ő képviselheti Pécset a nemzetközi versenyen, melynek fődíja egy 7 collos 4GB eBook Reader PRO Digital Book Support TF Card White.
 
A szerencsés további nyereményként egy-egy 4 fős belépőt kap a Gyugyi-gyűjtemény megtekintésére illetve a Cella Septichora Látogatóközpontba, mintegy 10000 forint értékben.
 
A nyertesnek gratulálunk, és ígéretünkhöz híven hamarosan bemutatjuk őt az Eozin Magazin oldalán.
 
A verseny viszont nem zárult le: tessék aktívan lájkolni a győztest, hogy a nemzetközi megmérettetésen minél előkelőbb helyet szerezhessen!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr373027000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása