Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

 

Emlékszik még valaki az egykoron pécsi Spaceshit zenekarra? Itt azokat kérdem elsősorban, akik a bandával ellentétben maradtak a városban és nem disszidáltak a srácokkal párhuzamosan a messzi fővárosba, továbbá nincs lehetőségük minden áldott alkalommal feljárni Budapestre ha éppen SS koncert van. Nos, ugye, hogy rég volt amikor a digitális harcosok még délen aktívkodtak? Most viszont végre hazajönnek, igaz csak egy koncert erejéig...
 
Valószínűleg rajtam kívül sokan vannak még hasonlóan a helyzettel, hogy a Spaceshit dobosával nap mint nap futottam össze anno az egyetem tanulmányi osztályán, nem is értettem mit keres egy rockzenész egy „ilyen” helyen, de mint tudjuk ugye, a szükség sokszor nagy úr. Aztán egyszer csak eltűnt a megszokott helyről az arc és megtudtam, hogy a zenekar is fogta magát, és énekesét hátrahagyva nekivágott a világnak és Budapestig meg sem állt. Ennek már jó pár éve, így az addig nyári fesztiválokon, klubkoncerteken is alig látható zenekar még inkább eltűnt a pécsi köztudatból. Persze a zenekar barátai illetve az érdeklődő közönség tudta, hogy mi újság a banda háza táján, és tudták azt is, hogy nem hogy feloszlottak volna, sokkal inkább egy lemezen dolgoznak. Ennek eredménye lett a most megjelenő Plan to Earth című album, melyről az egyik dalt, a My Brother's Gone To Shine-t már a Petőfi Rádió is játssza, sőt, a srácok most készültek el a videoklippel.
 
 
Az új album megjelenése alkalmából nyakukba vették az országot, így Pécsre is végre visszajönnek, egészen pontosan december 23-án, amikor is a Pécsi Est Caféban tartanak egy kis előkarácsonyt, ahol az ajándék maga az új album anyaga lesz. És nem a Jézuska hozza őket!
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr193429073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása