Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

Tegnap a felnövekvő generációval a Tettye téri játszótérre haladva igencsak felbosszantott, hogy nem tudtunk átmenni a Tettye téren és jelentős kerülővel tudtunk csak eljutni a junior dühöngőbe. Az ok viszont, ami akadályozta haladásunkat a hányattatott sorsú tér rehabilitációja - ami úgy tűnik a végére ér – kellemes meglepetésként feledtette el a bosszúságom. Az őszi délután úgyis alkalmas volt arra, hogy visszafordulva egy kisebb kerülővel közelítsük meg célállomásunkat. És ekkor ért a második meglepetés!

 

 

Utunk keresztezte a Vince utcát, amit az esőzések és az időjárás igencsak megviselt. Az Ágoston téri részt már rendbe rakták, de az utca felső része meglehetősen átmeneti állapotban volt jó ideig. Most itt is munkások serénykedtek és az utca díszburkolatát rakták éppen. Megjegyzem már nekünk is régóta ezt a megoldást kéne használnunk és akkor az útjavítások helyén nem kiemelkedő/besüppedő aszfaltfoltok lennének, hanem a kiemelt térköveket ugyanúgy visszahelyezve – hozzáteszem talán kisebb költséggel is – meg sem látszana az út sebe.
De sebaj, örüljünk, hogy legalább ezek az utcák, terek végre elnyerik remélhetőleg sokáig tartó végleges formájukat és nem kell off-road üzemmódba kapcsolni, ha át akarunk haladni mondjuk a Tettye téren.

 

 

 

1 komment

Címkék: város

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr513335974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása