Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Helyi idő szerint reggel 7 óra 7 perctől már lehet szavazni az Eozin Blogra a Goldenblog versenyén! A Helyi.érték kategóriába sorolták be blogunkat, úgyhogy ott talál meg bennünket a kedves olvasó. A szavazás egészen augusztus 21-én, éjfélig tart, eredményhirdetés másnap, azaz augusztus 22-én lesz.
 
A szavazás menete: a Goldenblog oldalára lépj be a Facebook azonosítóddal – a főoldalon a nagy kép alatt. Ezek után egy automatikusan felugró ablakban engedélyezd a Goldenblog alkalmazást, majd kattints az oldalon a jobb oldali sávban található „Szavazz most kedvenc blogjaidra” feliratra, keresd meg a Helyi.érték kategóriát, és válaszd ki az Eozin Blogot.
További infók a szavazásról itt.
 
Pécsi bloggerek, figyelem! Aki szeretne egy kis publicitást pluszban a blogjának, az jelentkezzen nálunk és bemutatjuk a Pécs2010EKF Facebook oldalon illetve az Eozin Magazinban. Sajnos kizáró tényező az, ha valaki a verseny Helyi.érték kategóriájában nevezett. Célunk, hogy a beküldött blogoknak megjelenési lehetőséget adjunk, ezáltal is bemutatva a pécsi civil és blogger élet jelentőségét.
A blogtulajdonosoktól azt kérjük, foglalják össze maximum 300 karakterben, hogy blogjuk miről szól, illetve mi a lényege, továbbá képet is kérünk illusztráció gyanánt, mindegyiket a blog@zsn.hu e-mail címre. Mi pedig minden egyes beküldött blogot megjelenítünk.

 

Dobj egy lájkot ha tetszett a cikk és a blog:

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr473124447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ricciohu · http://riccio.hu 2011.08.08. 16:19:29

Üdv!
Jelentkeznék, de hova küldjem a képe(ke)t és a szöveget?:)
süti beállítások módosítása