Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed

rockslam_kezdo.jpg

A hatvanas években létezett egy népszerű londoni szórakozóhely, az UFO Club, ahol olyan ismert bandák kezdték pályafutásukat, mint a Pink Floyd vagy a Soft Machine. Ezt a hagyományt szeretné tovább vinni és amatőr, de tehetséges zenekaroknak, előadóknak fellépési lehetőséget biztosítani az E78-ban hasonló névvel induló rendezvénysorozat.

Az UFO Klub december 13-án nyit a The Talking Horse, az Eosin Ghetto és a Slam Poetry Pécs néhány tagjának különleges, kimondottan erre az alkalomra szerveződő koncertjeivel a Zsolnay Kulturális Negyedben: a rockbandák előtt, között és alatt a mostanában igen népszerű slam poetry jeles pécsi képviselői ontják majd sajátos rímeiket, az izomlázról pedig a két banda gondoskodik.
A mostani felállásában másfél éve létező The Talking Horse zenéje igazi, nem hagyományos értelemben vett hard rock, erőteljes hardcore és metal hatásokkal. Próbatermi buliktól kezdve fesztiválokon át az A38-ig rengeteg helyen játszottak már, hazai és külföldi bandákkal, és sikerrel szerepeltek jó pár tehetségkutatón is: a budapesti A38 hajón a legjobb metálbandaként végeztek, és felléphettek egy neves külföldi banda előtt, illetve a szintén fővárosi R33 tehetségkutatóján is döntősök voltak. Előadásmódjukra leginkább jellemző, hogy soha nem elég nekik a színpad.

Az Eosin Ghetto zenekar 2010 őszén alakult, mint önálló formáció. A The Crybabies zenekar tagjai felelnek a súlyos rock&roll alapokért. Erre a rock-metál gépezetre támaszkodik a hip-hop részleg: GerImpro a fiatal beatbox és szájscratch tehetség újabb dimenziókkal gazdagít, a produkció frontján a Suppasoul házigazda freestyle professzor, MC Dózi ontja a rímeket.


Mindezt pedig a Sopianae Slam Poetry országosan is elismert és díjazott tagjai, Tonte Reni, Aldo, Dózi és TG fűszerezi majd egyedi verselési előadásával.

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr494950749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása