Zsolnay Örökség Kezelő Nonprofit Kft. Eozin Blog RSS Feed
 
Valószínűleg nem fog kapkodva az akkreditációs lapért nyúlni a Magyar TáncSport Szakszövetség a Zsolnay Kulturális Negyed legújabb akciója kapcsán, viszont látványban illetve az érintettek szemszögéből nézve mókában gazdag eseménynek ígérkezik a szombati babakocsitánc. Habár ez még csak a főpróba, szerintem már érdemes ezt is meglesni.
 
A Negyedet is üzemeltető ZSÖK nKft. kreatívjai már megint nem bírtak magukkal és azt találták ki – egyedi módon megszólítva fiatal anyukák és apukák százait – hogy mi lenne, ha a gyereket meg a babakocsi felnyalábolva, ezúttal nem csak unalmas tologatásból állna egy-egy otthonról történő kimozdulás, hanem a szülők és a babakocsiban/hordozókendőben figyelgető csemeték előadnának valami tömeges táncot. Ha jól tudom ilyenre nem nagyon volt még példa. A Critical Mass-ek keretében már egyszer-kétszer sikerült nagyobb számú babakocsis tömeget összehívni, de ők inkább csak demonstráltak.
 
 
Mint gyakorló apuka és babakocsival nap mint nap szlalomozó abszolút jó ötletnek tartom a Kanga Egyesület, valamint a Pécsimami Egyesület segítségével megvalósuló dzsemborit, talán még részt is veszek a táncban. A betanulás most lesz szombaton, azaz április 21-én délelőtt 10-től a Negyed Pirogránit udvarán (hely az lesz bőven), a nagy attrakcióra viszont az I. Zsolnay Fesztiválon kerül majd sor, méghozzá meglepetésszerűen, egy flasmhob akció keretében.
És ami még nagyon fontos, hogy a részt vevő anyukák/apukák aznap ingyen látogathatják a fesztivál szabadtéri, gyermekprogramjait! A táncot a Bóbita Bábszínház művészei tanítják majd be.
Addig pedig nézzünk egy-két példát arra, hogy hogy csinálják ezt mások kicsiben, naná, hogy apukák! :)
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eozin.blog.hu/api/trackback/id/tr634458729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása